Kempeleen nuorisoseura, juhlasali

Kempeleen nuorisoseura ry on pitkät perinteet omaava, jo vuonna 1894 perustettu yhdistys. Seurantalo sijaitsee Kempeleen keskustan kupeessa osoitteessa Kirkkotie 19. Nykyinen seurantalo on valmistunut vuonna 1987.

Nuorisoseura tarjoaa viihtyisät puitteet monenlaisille tapahtumille. Talossa vietetään häitä, ristiäisiä, syntymäpäiviä ja muita perhejuhlia. Arkipäivisin talo täyttyy monenlaisesta harrastustoiminnasta. Tiloissa harrastetaan tanssia, verestetään kättentaitoja ja tehdään teatteria.

118-vuotias seura tarjoaa eri-ikäisille mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen kasvuun yksilönä ja yhteisön jäsenenä sekä laadukasta ja edullista harrastustoimintaa hyvissä ja asianmukaisissa tiloissa. Toiminta perustuu toiveisiin ja tarpeisiin. Palveluja tuotetaan tulostavoitteisesti säilyttäen toiminta vapaaehtoisuuteen perustuvana harrastuksena.

Nuorisoseuralla on oma teatteriryhmänsä, Nuu-teatteri. Lisätietoja teatterista kotisivuilta.

Seuran tiloissa toimii myös koulutettu hieroja Janne Rinne. Yhteydenotot numeroon 050-4128 418.

Tue toimintaamme ja liity jäseneksemme. Jäsenenä saat mahdollisuuden kehittää Nuorisoseuraa ja osallistua yhteiseen, aktiivijäsenille suunnattuun viriketoimintaan.

Jäsenmaksu on 20 euroa / kalenterivuosi.
Saaja: Kempeleen Nuorisoseura ry.
Tilinumero: FI90 5740 4420 0256 58.
Viestikenttään: Jäsenmaksu, vuosiluku ja oma nimesi.

Lisää toiminnastamme ja tiloistamme löydät näiltä sivuilta. Ota rohkeasti yhteyttä!