27.4.

Kempeleen Nuorisoseura osallistuu Valmiina juhlaan -tapahtumaan 27.4.2019 Kauppakeskus Zeppelinissä kello 11 – 16. Valmiina juhlaan -tapahtuma antaa asiakkaille ideoita ja lahjavinkkejä kevään ja kesän juhliin, oli kyseessä sitten äitienpäivä, valmistujaiset, rippijuhlat tai häät. Piipahda Nuorisoseuran esittelypisteessä, jos sinua kiinnostaa juhlatila monenlaisiin tilaisuuksiin Kempeleessä. Jututa Nuorisoseuran väkeä ja osallistu arvontaan!

29.4.

Kempeleen Nuorisoseura ja Kempeleen eläkeläiset järjestävät senioritanssitapahtuman 29.4.2019 kello 15.00 alkaen kauppakeskus Zeppelinissä. Tervetuloa katsomaan!

5.5.

1) Rantalakeuden Eläkkeensaajat RES ry:n kuoro Vuokot ja Veikot esiintyy Kempeleen Nuorisoseuralla 5.5.2019 kello 17.00 – 19.00. Luvassa on musikaalielokuvien säveliä. Liput 10 euroa, sisältää kahvit. Lisätietoja tästä linkistä:  https://rantalakeus.elakkeensaajat.fi/

2) Keväthulinat-myyjäiset Kempeleen Nuorisoseuralla 5.5.2019 kello 11.00 – 15.00 Kevään ja kesän juhlakausi alkaa olla käsillä. Mitä äidille, isoäidille, valmistuvalle ja ylioppilaalle lahjaksi? Entä syntymäpäiväksi tai häälahjaksi…? Mitä mahdollisesti tarjoan vieraille? Itsekin olet ansainnut jotain kivaa!

Tule tutustumaan mitä ihanuuksia meiltä löytyy. Meillä tapahtumassa mukana muotia, sekä sisäistä että ulkoista hyvinvointia ja kauneutta. Leivontaan ja ruuanlaittoon sekä kodin siivoukseen ja sisustukseen tuotteita.

Paikalla käsityöläisiä, alpakat kello 12 – 14, tuote-esittelijöitä ja kahvio. Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan 5 kg kahvia. Tervetuloa!

Katso myös Eläkeliiton viikkokalenteri: https://elakeliitto.fi/sites/default/files/2019-04/Viikkokalenteri_huhti-toukokuu_1.pdf

Tilan tarpeessa? Ota yhteyttä!

050 5705610 (yhteydenotot mieluiten klo 14-18 välisenä aikana)
S-posti kempeleennuorisoseura(at)gmail.com

Nuorisoseura tarjoaa viihtyisät puitteet monenlaisille tapahtumille. Talossa vietetään häitä, ristiäisiä, syntymäpäiviä ja muita perhejuhlia. Arkipäivisin talo täyttyy monenlaisesta harrastustoiminnasta.